Hjem / SUPPORT OG LEVERING

Levering

Alle pakker er sent fra Danmark (EU) med forsendelsesnummer. Lige nu sender vi kun til Danmark. 

Vi prøver at sende ordre der er på lager indenfor 24 timer og benytter os af COOLRUNNER til afsendelse af FreyaOne Scrubbers. 

COOLRUNNER vil tage 1-3 arbejdsdage for aflevere din pakke.

Fragt er GRATIS!

 


Returpolitik

Hos FreyaOne er kunderne det vigtigste. Så hvis du åbner din pakke, og ikke synes den er det korrekte køb for dig, send venligst en e-mail til os på info@freyaone.dk. Husk og skrive dit ordrenummer i e-mailen, og vi vil e-maile returadresse og instruktioner tilbage.

RETUR TID: 

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den.

REFUNDERING: 

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købesummen til din konto indenfor få dage. Det kan tage op til 10 arbejdsdage for at refunderingen er på din konto igen (dette afhænger af hvilken betalingsmetode, der blev brugt til købet).

PRODUKTETS STAND: 

Returnér venligst produktet i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den i, ubrugt og med original indpakning.

BYTNING AF VARER:

Vi har ikke mulighed for et direkte bytte af produkter. Så hvis du vælger at prøve et andet produkt, skal du lave en ny bestilling. Når dit andet produkt er blevet returneret, vil vi refundere købet.

UNDTAGELSER:

Vi kan ikke blive holdt til ansvar for produkter, der er mistet i transit eller transport. Derfor anbefaler vi at bruge en forsender, der tilbyder forsendelsesnummer, når du sender en pakke retur.

Bemærk venligst at shopping omkostninger og importgebyrer ikke er refunderbare.