Hjem / BRUG OG SPØRGSMÅL

1. Hvad er levetiden på batteriet og hvordan lader man Freya One?

Freya One har en miljøvenlig opladningsindstilling igennem et USB-kabel. Freya One kan blive opladet via stikkontakt, computer og power bank, så man kan have det med over det hele. Produktet skal ikke at være tilsluttet strøm under brug.

 Under opladning vil LED pærerne tændes, og når enheden er fuldt opladt vil pærerne slukke.

 Freya One kan blive brugt omkring 5 gange per opladning (1.5 timer), selvfølgelig afhængig af længde af sessionerne. En fuld opladning vil tage op til 30 minutter.

2. Hvad er forskellen mellem Freya One og en ansigtsbehandling hos en skønhedssalon?

Freya One bruger de samme positive og negative ion- og ultrasoniskteknologi som bruges i skønhedssaloner, ved at tilbyde det samme resultat med peeling- og løftindstillingerne.

Enheden vil stimulere blodomløbet, mindske fine linjer, rense akne og efterlade huden glattere, blødere og strammere. Med Freya One kan du gøre alt dette hjemmefra med brugervenlige indstillinger og opladning via USB. Et let design med små dimensioner, gør enheden perfekt til rejsetasken.

3. Skal jeg bruge den før eller efter jeg renser mit ansigt?

For at få det bedste resultat anbefaler vi at bruge Freya One efter et bad eller efter man har vasket sit ansigt med varmt vand (med eller uden ansigtsrens). Dette gør at Freya One’s egenskaber kan åbne op og udvindingen af urenheder vil være lettere.

Grundet det korte forarbejde, der er krævet før brug af Freya One, kan behandlingen betragtes som en professionel behandling derhjemme.

4. Anbefales brug af sæbe eller vand?

Vi anbefaler, at man vasker sit ansigt med varmt vand, før man begynder behandlingen med Freya One. Dette gør nemlig, at noget smuds og olie vil blive fjernet af vandet, og dine porrer vil åbne sig mere op, så hudorme og bumser kan blive fjernet lettere. Ved dette stadie kan sæbe tilføjes, men man kan også bruge Peeling-indstillingen.

For Peeling- og løfteindstillingen er vask af ansigtet med vand rigeligt. Dog er det op til den enkelte bruger, hvad der er mest komfortabel. Ved brug af Peeling og løfteindstillingen er det vigtigt at ansigtet er vådt, da dette giver et bedre resultat grundet spatelen. 

5. Hvor tit skal man bruge Freya One ansigts scrubber?

Vi anbefaler at bruge Freya One 1-2 gange i ugen, den første uge og når din hud har vænnet sig til behandlingen kan du justere brugen til at passe ind i din ugentlige rutine.

En daglig eksfoliering kan overrense huden, og dette kan medfølge at hudens naturlige olier bliver tøre og irriterede. Overeksfoliering kan også forsage overskydende talgproduktion i huden, som giver en mere olieret hud.

6. Er produktet egnet til områder med ødelagte kapillærer?

Da Freya One er et hudplejeprodukt, der blidt eksfolierer huden, vil det ikke skade eller forværre ødelagte kapillærer.

7. Kan Freya One egent til sensitiv hud?

Freya One er egnet til alle hudtyper, sensitiv hud inkluderet. Som et hudplejeprodukt der blidt eksfolierer huden, differentierer Freya One sig fra produkter som Sonic Face Brushes eller andre udvindingsbehandlinger via dets evne til at tilpasse sig en sensitiv hudtype uden at ødelægge huden.

8. Hvordan anbefales det, at man renser spatlen? Er vådservietter sikkert at desinficere metal med?

Efter brug rengøres Freya One’s rustfrie spatel med en vådserviet, et dampet klæde eller en vatrondel med husholdningssprit. Alkoholen hjælper med at desinficere spatlen, men husk at enheden ikke kan holde til at blive dykket i vand eller andet væske, da dette kan skaden den.

Hvordan bruger man Freya One?

  1. Vask dit ansigt med varmt vand
  2. Gør ansigtet vådt
  3. Start Peeling og løft indstilling
  4. Tør de døde hudceller og olier af spatlen med en vatrondel eller vådserviet.
  5. Anvend serum / fugtighedscreme
  6. Tryk og anvend infusionsindstillingen
  7. Rengør spatlen og pak enheden væk

Foreslået procedure

1. Kinder og pande peeling: bevæg Freya One stille og roligt opad fra kinden til det nederste af øret. Tag dernæst enheden væk fra huden og bevæg den fra kinden til mundvigen.

2. For panden: placer enheden over øjenbrynene og begynd at peele opad.

Ved tindingen: Start med at peele fra hjørnet af øjet og følg ansigtet i cirkulære bevægelser omkring tindingen.

Vigtigt: Bevæg altid Frya One opad, da man ellers vil kunne trække i huden. Når man bevæger enheden opad bruges løfteindstillingen automatisk, og man vil få en strammere hud.

3. Stram huden: Bevæg stille og roligt Freya One fra mundvigen op mod øjnene. ”Undgå øjenområdet”. Området fra munden til under øjnene indeholder flest tilstoppede porrer, sørg derfor for at gentage bevægelsen et par gange, for at fjerne alt smuds, overskydende olier, og især hudorme.

4. Næsen: Stille og roligt bevæg Freya One omkring din næse og på din næsebro. Placér din ene finger direkte på næsten og træk ud i næseboret for at effektivt rense ydersiden af næseboret. Dette vil sikre at alle hudorme og døde hudceller vil blive udvundet så effektivt som overhovedet muligt og uden smerte.

Mundvigen: Træk i mundvigen og bevæg stille og roligt Freya One fra hjørnet af munden opad for at rense huden. Undgå øjenområdet.

Hvis denne procedure følges, matcher Freya One en ansigtsbehandling hos en skønhedssalon og klinik.